Oto Çilingir Anahtarcı Düzce

Oto Anahtarcısı , Oto Çilingir Hizmeti - +90 533 146 36 36 ( Hemen Ara )

Oto çilingir nedir ve ne yaparlar?

Oto Anahtarcisi

Düzce Oto Çilingir Kendinizi arabanızda veya minibüsünüzde kilitli bulursanız, anahtarlarınızı bulamıyorsanız veya anahtarlar çalışmayı durdurduysa, o zaman ilk uğrayacağınız yer genellikle bir acil oto çilingir olacaktır. Peki oto çilingir nedir ve ne yaparlar?

Bir oto çilingir, araç anahtarlarına ve kilitlerine odaklanan uzman bir çilingirdir. Araç çilingirleri veya araba çilingirleri olarak anıldığını duymuş olabilirsiniz. İşleri genel bir çilingirinkine çok benzer, tabii ki binalarda kapılardan ziyade araçlarla çalışırlar. Çoğu oto çilingir, otomotiv dalında uzmanlaşmadan önce genel çilingir olarak başlar. Düzce oto çilingir servisi, Düzce oto kapısı açma otoanahtarcisi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Şimdi Araa: 0533 146 36 36

Ne zaman oto çilingir çağırmalıyım?

Arabanıza binerken veya arabanızı kilitlerken aşağıdakiler gibi bir sorun olduğunda bir oto çilingir çağırmalısınız:

  • Kırık bir kilit- arabanın kilidini açamayabilir veya kilitleyemeyebilirsiniz
  • Onarım veya değiştirme gerektiren kırık bir anahtar veya anahtarlık
  • Bir hırsızlıktan sonra
  • Anahtarlarınızı aracınızın içinde kilitlediyseniz
  • Yedek veya yedek araba anahtarına ihtiyacınız olduğunda (örneğin, arabayı satarken)
  • Oto Çilingir Anahtarcı Düzce

Evden uzakta olduğumda oto çilingir çağırabilir miyim?

Oto çilingirleri her türlü yere çağrılmaya alışkındır. İnsanların evlerinin yanı sıra, genellikle otoparklarda veya yol kenarlarında çalışıyorlar. Birisi herhangi bir günün (veya gecenin) herhangi bir saatinde anahtarlarını kaybedebilir veya kırabilir. Bu nedenle, oto çilingirleri her zaman hizmetinizdedir ve birçok hizmet 7/24 acil yardım sunmaktadır.

Oto çilingir ne iş yapar?

Arabalar ve normal kapılar arasındaki bariz karşılaştırmalar bir yana, bir oto çilingirinin işi nispeten genel bir çilingirinkine benzer. Geleneksel anahtarlar ve kilitlerle çalışma konusunda hâlâ çok yetenekli olsalar da bir oto çilingir elektroniği yeniden programlamak için düşündüğünüzden daha fazla zaman harcama eğilimindedir.

90’ların başından bu yana, orijinal olarak bir anahtarlık üzerindeki herhangi bir küçük nesneye atıfta bulunan bir terim olan uzak anahtarlıklar, artık evrensel olan “KİLİTLE” ve “KİLİT AÇ” düğmelerini tuttu. Çoğu araca erişmek için gerçek anahtarı kullanabilirsiniz, ancak insanlar bunu yalnızca anahtarlık çalışmadığında yapma eğilimindedir. Anahtarlar ayrıca transponder içerir. Bunlar, otomobilin ECU’su tarafından desteklenen akıllı küçük radyo devreleridir- araç bilgisayarıdır. Telsiz kodu anahtarla eşleşmezse, motor çalışmaz ve genellikle bir immobilizeri etkinleştirir. Bu, son derece verimli bir hırsızlık önleme cihazıdır. Ancak arızalandığında, sahibi olarak sizi rahatsız eden sorunlara neden olabilir.

Günümüzde anahtarın kendisi genellikle sadece kontakta kullanılmaktadır. Anahtarsız sistemlerin giderek daha yaygın hale gelmesiyle, standart araba anahtarlarının bile geçerliliğini yitiriyor. Anahtarlıkta veya yanıtlama anahtarında bir şeyler ters gittiğinde, bunları düzeltmek için uzman ve ileri düzeyde bilgi ve teknoloji gerekir. Modern oto çilingirinin işi genellikle bunları tekrar çalışır hale getirmek için yeniden programlamayı içerir.

Oto çilingirleri başka hangi hizmetleri sunar?

Oto Çilingir Anahtarcı Düzce Oto çilingirleri, kaybolan veya çalınan anahtarların ve uzaktan kumandaların çalışmasını da önleyebilir. Yanlış ellere geçerlerse, arabanızda çalışmazlar. Endişelenecek bir şey daha azaldı.

Nadirdir, ancak bazen eski araba anahtarları kontakta kırılabilir. Anahtar genellikle bıçağın tabanından kırılır. Arabanın motoru bir şekilde çalıştıysa, motoru durdurmak için durdurmanız gerekir. Çoğu durumda olduğu gibi motor çalışmadıysa, şimdi – ne yazık ki – takılıp kalacaksınız. Ateşleme silindirinin (anahtarı taktığınız kısım) hasar görmesi potansiyel olarak pahalı onarımlara yol açabileceğinden, onu kendiniz çıkarmaya çalışmak harika bir fikir değildir. Bunun yerine, anahtarınızın kalıntılarını çıkarmak için bir oto çilingir gelene kadar beklemek en iyisidir. Tabii ki, tekrar harekete geçmek için yedek bir anahtarlığa da ihtiyacınız olacak.

Bir oto çilingirinin araba anahtarı yapmadığını hatırlamak önemlidir. Bununla birlikte, eskisi kaybolmuş, hasar görmüş veya basitçe yıpranmış olsun, çoğu size yeni anahtarlar ve tamamen programlanmış anahtarlıklar sağlayabilecektir.

Bazı insanlar ihtiyaç duyduklarında kullanabilecekleri yedek anahtarlara sahip olmayı severler- hazırlıklı olmak gerçekten işe yarar. Diğerleri, arabalarını satmaya hazırlanırken yeni bir yedek anahtar satın alır. Oto Çilingir Anahtarcı Düzce

Düzce oto çilingir hizmetleri sunuyor mu?

Düzce oto çilingir hizmetlerimiz şunları içerir:

  • Çevirmeli anahtarlar dahil olmak üzere yedek araç anahtarları
  • uzaktan kumanda arıza yaptığında
  • Arabanın anahtarını içinde unuttuğunuzda
  • Arabanın aküsü bittiğinde
  • Aracın anahtarı kırıldığında
  • Arabanın anahtarı bagajda unutulduğunda
  • Arabanın kontağı dönmediğinde
  • Araç anahtarı arabayı çalıştırmadığında

Düzce Oto Çilingir Servis Bölgeleri;

Düzce (Merkez), Kaynaşlı, Çilimli, Gümüşova, Gölyaka, Yığılca, Akçakoca, Cumayeri, Beyköy ve Boğaziçi